26. - 28. svibnja 2017.


14. revija plesa Dani Silvije Hercigonje

Zadnji vikend u svibnju postaje za Trešnju "najburniji" u sezoni, baš kao i uoči svake premijere: održavaju se Dani Silvije Hercigonje. Kazalište osvoje plesači svih dobi: od trogodišnjaka do onih na pragu punoljetnosti. I svi su jednako uzbuđeni i sretni. Dolaze iz cijele Hrvatske.

Nazvana imenom istaknute balerine, koreografkinje i pedagoginje, djelatnice kazališta Trešnja, Silvije Hercigonje, Revija ima za cilj okupiti djecu i mlade koji se školuju za plesače klasičnog ili suvremenog plesa ili nekog drugog plesnog izričaja ili se plesom bave rekreativno vođeni profesionalnim plesnim pedagozima. Trešnja im daje prigodu da nastupom pokažu rezultate rada tijekom netom završene školske godine.

Nastup u kazalištu pred prepunim gledalištem najbolje im je priznanje za trud, naporan rad i učenje; uzvraćanje ljubavi koju su oni darovali plesu. Svake godine na Reviji nastupi veći broj plesača nego prethodne a u 2016. nastupilo je gotovo 1000 plesača! Za sve gledatelje Revije ulaz će iznositi simboličnih 10,00 kn. Prijavnicu možete preuzeti http://admin.kazaliste-tresnja.hr/static/files/misc/Prijavnica%202017.doc

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije na rasporedu.

02.09. subota,
17:00 h

A je to!

03.09. nedjelja,
11:00 h

A je to!

09.09. subota,
17:00 h

RITAM TAM - Bajka o ritmu