Vijesti iz kazališta Trešnja


29.03.2017.

POSEBNO PRIZNANJE TREŠNJINOM DRAMSKOM STUDIJU

19. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade

U subotu je završio 19. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade (HRVATSKOG CENTRA ASSITEJ)  na kojem je nastupilo čak 13 dramskih studija iz cijele Hrvatske. 

Polaznici Trešnjinih dramskih radionica (voditeljica Ive Srnec) bili su izuzetno uspješni te im je upućena POSEBNA POHVALA KOMISIJE.

Članovi komisije: Damir Mađarić, Šiško Horvat Majcan i Siniša Bahun.

Obrazloženje komisije:

Istinski zabavan i originalno duhovit, Trešnjalot je maleni spektakl bogate rekvizite i domišljatih scenskih rješenja. Posrijedi je uspješna adaptacija Monty Pythonovog mjuzikla Spamalot, dodatno obogaćena sadržajima od strane samih polaznika. Komisija je uvidjela, i kroz izvedbu i raspravu nakon nje, visoku razinu maštovitosti i scenske samosvijesti kod članova ansambla, potvrđujući kvalitete Ive Srnec kao dramskog voditelja. Komisija predlaže kraćenje trajanja i rad na govoru, podcrtavajući da Trešnjalot ima velike potencijale, uključujući one komercijalne prirode. 

 

Predstavu TREŠNJALOT možete pogledati u Trešnji u četvrtak, 30. ožujka u 12 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna i potrebna je prethodna najava dolaska (01/ 3638 556).

 


29.04. subota,
17:00 h

A je to!

30.04. nedjelja,
11:00 h

A je to!

03.05. srijeda,
10:00 h

Zora riđokosa