15. revija plesa Dani Silvije Hercigonje ovog vikenda u Trešnji

steaknight (1)

Posljednji vikend u svibnju u kazalištu Trešnja tradicionalno se održava revija plesa Dani Silvije Hercigonje. Ove godine Revija će se održati od 25. do 27. svibnja 2018.

Nazvana imenom istaknute balerine, koreografkinje i pedagoginje, dugogodišnje djelatnice Trešnje, Silvije Hercigonje, revija ima za cilj okupiti djecu i mlade koji se školuju za plesače klasičnog, suvremenog ili nekog drugog plesnog izričaja ili se plesom bave rekreativno, vođeni profesionalnim plesnim pedagozima. Trešnja im daje prigodu da nastupom pokažu rezultate rada tijekom netom završene školske godine.

silvija2

Ove godine Revija će se održati po petnaesti put u kazalištu Trešnja. Plesači baletnih škola, škola suvremenog plesa i profesionalno vođenih plesnih studija svojim nastupom pred prepunim gledalištem dobit će priznanje za trud i naporan rad koji su uložili u umjetničko stvaralaštvo, ples.

Za sve gledatelje Revije ulaznica će iznositi simboličnih 10,00 kn, a moći će se kupiti na blagajni kazališta sat i pol prije početka programa.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga