Bajka o Snjeguljici na Trešnjinom je rasporedu ovoga vikenda

Još jedan klasik, u novom izdanju, razveselit će sve zaljubljenike u bezvremenske bajke braće Grimm. Predstava Snjeguljica i sedam patuljaka, u režiji i adaptaciji Ivane Čoh, na rasporedu je 30 i 31. siječnja.

Predstava donosi bajkovitu atmosferu bajke braće Grimm te progovara o temama koje smatramo bitnim za odgoj i razvoj djece: dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se možemo naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo.

Svi zainteresirani predstavu će moći pogledati u Trešnji u subotu, 30. siječnja u 11 ili 17 sati te u nedjelju, 31. siječnja u 11 ili 17 sati i prisjetiti se ove divne bajke, napete i zanimljive, koja će im napuniti srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu.

U ulozi Snjeguljice nastupa Tena Jeić Gajski, u ulozi kraljice Ivana Bakarić, a kao princ Matija Čigir, u ostalim ulogama su Vanda Vujanić Šušnjar, Luka Bulović, Višnja Babić, Krunoslav Klabučar, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Kruno Bakota i Matija Antolić.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od pet godina, a ulaznice se mogu kupiti online na stranici ulaznice.hr ili na blagajni kazališta Trešnja.

***

Broj mjesta u dvorani ograničen prema preporuci Stožera, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Obavezno je nošenje zaštitnih maski, prethodno mjerenje tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga