Baletna radionica Proljetni ples

S veseljem najavljujemo edukativnu, zabavnu i jedinstvenu petodnevnu baletnu radionicu Proljetni ples koja će objediniti najpoznatija baletna djela, a održat će se tijekom proljetnih školskih praznika.

Već tradicionalno, kazalište Trešnja i ovih školskih praznika organizira zanimljiv program za djecu kako bi proveli kvalitetno vrijeme tijekom praznika, naučili svoje prve baletne korake te se družili sa svojim vršnjacima.

Baletna radionica Proljetni ples namijenjena je djeci predškolskog i školskog uzrasta, od 5 do 10 godina, a održat će se od 11. do 15. travnja 2023. U sklopu paketa je i kazališna predstava Crvenkapica koja će polaznike povesti u nevjerojatan svijet bajke pun šarenila, sjajnih kostima, pjesme, transformacije prostora i iznenađenja, u režiji Ivane Čoh.

O radionici

Polaznici će imati priliku naučiti osnovne pozicije i baletne pokrete primjerene njihovom uzrastu, a svaki dan će se upoznati s pričom i pokretima jednog od najpoznatijih klasičnih baletnih djela, kao što su Trnoružica, Labuđe jezero, Copellia…koje će uz stručno vodstvo voditeljica radionice pretočiti u prekrasnu koreografiju. Posljednjeg dana radionice, na velikoj Trešnjinoj pozornici, polaznici će imati nastup na pozornici za svoje roditelje i uzvanike.

Osim plesa i predstave, pripremili smo malo iznenađenje za sve upisnike – provest ćemo ih skrivenim dijelovima kazališta gdje će naučiti ponešto o stvaranju kazališne čarolije.

Raspored

  • Utorak, 11.4. – od 19 do 20 sati
  • Srijeda, 12.4. – predstava u 18:30 sati, radionica od 19:30 do 20:30 sati
  • Četvrtak, 13.4. i petak, 14.4. – od 19 do 20 sati
  • Subota, 15.4. – u 11 sati – nastup

 

Paket sadrži: 4 radionice u trajanju od 60 minuta, ogledni sat za roditelje, baletni tutu i krunu, ulaznicu za predstavu Crvenkapica

Uzrast: od 5 do 10 godina

Cijena70,00

 

Upisi

Za upis nije potrebno predznanje.

Rok za prijave je 7. travnja 2023.

Nakon prijave dobit ćete upute za uplatu.

Informacije: +385 1 3638 556 ili na radioniceutresnji@gmail.com.

Prijaviti se možete putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga