Blagdansko darivanje povodom blagdana Svetog Nikole

***Dobitnica je F. Jambrečina (8 godina).

 

Članak 1.

Organizator (Priređivač) – Nagradnog darivanja pod nazivom „Blagdansko darivanje“ je Gradsko kazalište Trešnja, Mošćenička 1, Zagreb.

Članak 2.

Trajanja – Darivanje se održava od 1.12.2022. do 6.12.2022. do 20.00h. Pravila Nagradnog darivanja biti će objavljena na službenoj Facebook i Instagram stranici Organizatora.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja – U nagradnom darivanju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook i Instagram koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su stranicu Kazalište Trešnja označili sa „sviđa mi se“ . Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://web.facebook.com/legal/terms).

Članak 4.

Način sudjelovanja – Za sudjelovanje u nagradnom darivanju potrebno je u komentaru ili na email adresu radioniceutresnji@gmail.com poslati napisano pismo Svetom Nikoli. Pismo mogu napisati djeca, bez ili uz pomoć roditelja.

Članak 5.

Odluka o pobjedniku i nagrade – Odluka o pobjedniku i nagrade – žiri sastavljen od dvije osobe odabire jednog dobitnika  (izbor žirija).

Proglašenje dobitnika održati će se 7.12.2022., a objavit će se na web stranici Kazališta i društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Nagrada: 1x obiteljska ulaznica za predstavu po želji u kazališnoj sezoni 2022./2023., 1x zimska kapa Trešnja, majice Orašar za djecu.

Dobitnik nema pravo zahtijevati nagradu različitu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Članak 6.

Diskvalifikacija – Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Facebooka.

Članak 7.

Predaja nagrade – Nagrada može biti poslana na željenu adresu ili ju dobitnik može preuzeti na blagajni kazališta Trešnja. Dobitnik nagrade ne smije biti maloljetna osoba. Za svoju djecu roditelji/odgovorne osobe preuzimaju nagradu.

Članak 8.

Pravila Facebook stranice – Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti  spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja darivanjem niti je darivanje ikako povezano s Facebookom te  sudionik darivanja podatke ostavlja Organizatoru, a nikako Facebooku.

Prikupljene podatke (ime i prezime, adresu te broj telefona) dobitnika nagradnog darivanja Organizator ustupa dostavljačkoj kući isključivo radi predaje osvojene nagrade.

Sudjelovanjem u darivanju sudionik pristaje da se njegovo pismo, pod inicijalima, prenese putem Facebook  ili Instagram stranice Kazališta.

Članak 10.

Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom darivanju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obavješteni.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga