Četvrtak u Trešnji: humanitarna izvedba predstave Po domaću

Započnite godinu humanitarnim djelom – pogledajte besplatno predstavu ‘Po domaću!’ u kazalištu Trešnja 31. siječnja i pomognite donacijom sedmeročlanoj obitelji Korman iz Nove Ljeskovice kojoj je u požaru izgorjela obiteljska kuća. Svoje donacije moći ćete ubaciti u kutiju na ulazu.

U sklopu programa Četvrtak u Trešnji, predstavu Po domaću! izvest će kazališna družina Boom teatar uz podršku Global Shapers Community Zagreb. Riječ je o autorskom projektu Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša.

Predstava je nastala prema motivima pripovijedaka Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana, a namijenjena je starijima od 16 godina.

 

po domacu 5

O predstavi

Radnja predstave zapliče se slučajnim susretom dvojice kolega sa studija, koji se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednoga od njih. Na vidjelo izlaze disfunkcionalnost, strah i apatija njihove generacije koju vrijeme nije umanjilo, već potenciralo. Priča njihove generacije ispričana je vremenskim skokovima kroz koje nas vodi supruga domaćina večere. Ona se pokušava sjetiti uzroka koji ih je doveo do onoga što danas jesu.

Što se između njih dogodilo nije do kraja jasno, ali kada god se sretnu dogodi se nešto prijelomno. Koje uloge im je život dodijelio i zašto je teško pobjeći prošlosti koje je neizrečena, ali sveprisutna, saznajte u ovoj predstavi.

Režiju potpisuje Marina Pejnović, rasvjetu je oblikovao Enis Butković, a glume Katarina Strahinić, Paško Vukasović, Silvio Mumelaš. Autor fotografija je Toni Renaud.

Rezervacije na: boomteatar@gmail.com. Broj mjesta je ograničen.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga