Četvrtak u Trešnji: predstava Po domaću!

Untitled design (33)

Kazališna družina Boom!teatar predstavlja vam svoju prvu produkciju za odrasle, predstavu Po domaće!,  u sklopu programa Četvrtak u Trešnji. 

Predstava Po domaću!  nastala je prema motivima pripovijetki Obiteljska večeraNenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana i može se pogledati u četvrtak, 27. rujna u 20 sati, u kazalištu Trešnja.

Riječ je o autorskom projektu mladih umjetnika i glumaca Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša, koji su ovu predstavu namijenili publici starijoj od šesnaest godina.

Radnja predstave se zapliče slučajnim susretom dvojice kolega sa studija, koji se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednoga od njih. Na vidjelo izlaze disfunkcionalnost, strah i apatija njihove generacije koju vrijeme nije umanjilo, već potenciralo. Priča njihove generacije ispričana je vremenskim skokovima kroz koje nas vodi supruga domaćina večere. Ona se pokušava sjetiti uzroka koji ih je doveo do onoga što danas jesu.

Što se između njih dogodilo nije do kraja jasno, ali kada god se sretnu dogodi se nešto prijelomno. Koje uloge im je život dodijelio i zašto je teško pobjeći prošlosti koje je neizrečena, ali sveprisutna, saznajte u ovoj predstavi.

Režiju potpisuje Martina Pejnović, rasvjetu je oblikovao Enis Butković, a glume Katarina Strahinić, Paško Vukasović, Silvio Mumelaš.

Ulaz na predstavu je slobodan. Za rezervaciju mjesta molimo javite se u inbox na Facebook stranici Kazališta.

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga