Dođite na Noć kazališta u Trešnji 20.11.

Na ovogodišnjoj, 13. manifestaciji Noć kazališta sudjelujemo s predstavom Trnoružica.

Trinaesta manifestacija Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održat će se 20. studenoga 2021. godine. U kazalištu Trešnja možete pogledati predstavu Trnoružica, u režiji Ivana Lea Leme, koja je na rasporedu 20. studenog u 17 sati. Cijena ulaznica s popustom je 30,00 kuna, a ulaznice se mogu kupiti samo na blagajni kazališta Trešnje. Rezervacije nisu moguće.

Poznata klasična bajka, Trnoružica, u verzijama Charlesa Perraulta i braće Grimm došla je u domove i srca malih i velikih. U verziji kazališta Trešnja, koju je poetski dramatizirao i adaptirao Ivan Leo Lemo, sačuvani su glavni fabularni elementi priče, ali su izmaštane i neke nove epizode s nekim novim likovima.

Priču o Trnoružici koreodramski će ispričati cvjetne vile, svaka nazvana po jednome cvijetu: Gladiola, Iris, Hortenzija, Amarilis, Alstromerija, Magnolija, Degenija i Ruža, te Pasiflora, vila koja zakomplicira priču.

Lik Trnoružice tumači glumica Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota je u ulozi ljubavi njezinog života, u ulogama cvjetnih vila su Dubravka Lelas, Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Tena Jeić Gajski, Karla Brbić, Ivana Bakarić, Marijana Mikulić, Vanda Vujanić Šušnjar i Tamara Vrdoljak, a u ostalim ulogama nastupaju Krunoslav Klabučar, Daria Knez Rukavina, Luka Bulović, Silvio Mumelaš, Jure Radnić, Matija Čigir i Paško Vukasović.

Koreograf predstave je Leo Mujić, scenografkinja je Vesna Režić, kostime je osmislio Marko Marosiuk, skladatelj je Zvonimir Dusper, a rasvjetu je oblikovala Vesna Kolarec. Autor fotografija je Damil Kalogjera.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga