Fašnik u Trešnji uz veseli program za posjetitelje

Najveselije razdoblje u godini, fašnik, proslavite u kazalištu Trešnja uz predstavu Tajna dvorca strave i bogati program za posjetitelje – očekuje vas mađioničar Vladimir, ples pod maskama, odabir najbolje maske uz vrijedne nagrade te krafne i sokići za sve posjetitelje.

Ovogodišnji fašnik u kazalištu Trešnja već tradicionalno će se proslaviti uz odličnu predstavu, zabavu i dobro raspoloženje, posljednjeg dana fašnika – u utorak, 21. veljače 2023.

Posjetitelji će moći uživati u predstavi Tajna dvorca strave, u režiji Nine Kleflin, koja je na rasporedu u 18,00 sati.  Priča je to o prijateljstvu, zajedništvu i odrastanju trojice dječaka. Mladi detektivi kreću u pustolovinu i otkrivanje zagonetki u napuštenoj kući, no shvatit će na kraju da se ne treba bojati nepoznatoga i da se vlastitim snagama može sve riješiti. U predstavi glume Luka Bulović, Matija Čigir, Silvio Mumelaš, Krunoslav Klabučar, Radovan Ruždjak, Kruno Bakota, Tvrtko Jurić i Vanda Vujanić Šušnjar. Uzrast: 8+.

Nakon predstave, u 19,10 sati počinje fašnički program. Posjetitelje će zabavljati najtraženiji profesionalni mađioničar u Hrvatskoj, Vladimir Štimac, mnogima poznat i iz televizijskih emisija  Čarobni Štapić (RTL Kockica) i Trikovi su IN (IN Magazin), nakon čega počinje nezaboravni dječji disco Ples pod maskama. Ukusnim krafnama i sokićima počastit će ih Lidl Hrvatska. Djeca će se moći prijaviti za izbor najbolje maske, a dobitnici će osvojiti vrijedne nagrade. Ulaz je slobodan za sve one koji su kupili ulaznicu za predstavu.

Dođite nam veseli, zamaskirani i željni dobre zabave!

Rezervacije ulaznice za predstavu Tajna dvorca strave: 01 3638 556. Ulaznice možete kupiti i online.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga