Hit mjuzikl za najmlađe ‘I opet…Miffy’ ovog vikenda u Trešnji

Mjuzikl za najmlađe koji će vas očarati veselim pjesmama i dobrim raspoloženje u kazalištu Trešnja na rasporedu je 7. i 8. studenog.

Mjuzikl I opet…Miffy vjerno slijedi slikovnice nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune. Jednostavne i svedene na bitno, slikovnice su postigle svjetski uspjeh, a zečica Miffy, nacrtana u nekoliko čistih poteza, svojom suvremenom likovnošću predstavlja jedinstvenu estetiku u području dječje ilustracije.

Miffy dolazi iz Nizozemske, a njezino pravo nizozemsko ime je Nijntje što znači ‘mali zec’. Miffyna popularnost toliko je velika da je proglašena turističkim ambasadorom grada New Yorka, a Japan joj je poklonio vrtove tulipana u njezinom liku u čak šest najvećih gradova.

U ovom nastavku mjuzikla Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu. Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović, a predstava je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske.

Na rasporedu je u kazalištu Trešnja u subotu, 7. studenog u 17 sati i u nedjelju, 8. studenog u 11 sati.

***

Preporuka je da se ulaznice kupuju online putem ulaznice.hr.

Broj mjesta u dvorani ograničen je na sto posjetitelja, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Obavezno je nošenje zaštitnih maski, prethodno mjerenje  tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište.

 

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga