Humanitarna izvedba predstave „Po domaću!“

Kazališna družina Boom!teatar pomaže jednoj obitelji iz Gline čija je obiteljska kuća u razornom potresu pretrpjela velika oštećenja.

Glumci i autorski tim predstave Po domaću! odlučili su pomoći jednoj obitelji iz Gline nakon razornog potresa koji im je prouzročio veliku materijalnu štetu. Tim povodom održat će se humanitarno izvođenje predstave Po domaću! u petak, 15. siječnja 2021. u 20 sati u kazalištu Trešnja.

Riječ je o autorskom projektu Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša. Nastala prema motivima pripovijedaka Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana, predstava Po domaću prva je produkcija za odrasle Boom!teatra te je namijenjena publici starijoj od šesnaest godina.

Predstavu je režirala Marina Pejnović, oblikovanje svjetla Elvis Butković, dizajn Josip Rončević, a igraju Katarina Strahinić, Silvio Mumelaš i Paško Vukasović

Ulaz na predstavu je slobodan, a na ulazu i izlazu iz dvorane bit će postavljena kutija za dobrovoljnu donaciju, za pomoć obitelji iz Gline kojoj će novac biti uplaćen direktno.

Broj posjetitelja ograničen je na 30, a svoje mjesto možete rezervirati putem maila boomteatar@gmail.com.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga