Jesenski kazališni kamp u Trešnji – od 5. do 10.9.

Za početak nove školske godine, u Trešnji pripremamo veliki kazališni kamp koji će objediniti više radionica kako bi polaznici kvalitetno proveli vrijeme nakon škole, zabavili se, družili sa svojim vršnjacima i ponešto naučili.

Trešnjin kazališni kamp namijenjen je djeci od 6 do 12 godina, a sastojat će se od: dramskih i baletnih radionica, kreativnih radionica, STEAM radionice, radionice  i predstave Snjeguljica i sedam patuljaka u režiji Ivane Čoh.

Kamp će se održati od 5. do 10. rujna 2022. Osim za radionice polaznici će u danu imati odvojeno i vrijeme za igru i zdrav obrok u suradnji s domaćim proizvođaćem zdrave hrane Morning Lab granola.

Sve što su naučili na baletnim i dramskim radionicama pokazat će na velikoj pozornici pred roditeljima u subotu, 10. rujna.

Detaljan raspored i opis radionica:

  • Dramske radionice (5 radionica, 1 ogledni sat za roditelje) – pod vodstvom kazališne redateljice Ive Srnec polaznici će naučiti kako kontrolirati glas na kraćim improvizacijskim formama i tekstualnim predlošcima poznate bajke Trnoružica.
  • Baletne radionice(5 radionica, 1 ogledni sat za roditelje, tijara i tutu na dar) – u baletnoj dvorani, pod vodstvom Male plesne scene, polaznici će naučiti elemente koreografije baleta Trnoružica te osnovne baletne tehnike i pozicije, prilagođene njihovom uzrastu, a u subotu će sve to pokazati roditeljima na velikoj Trešnjinoj pozornici.
  • Kreativne radionice izrade kazališne rekvizite(2 radionice) – pod vodstvom voditeljice radionice Tanje Smolčić polaznici će izrađivati kazališnu rekvizitu, svaki lik drugačijom tehnikom te naučiti što je zapravo kazališna rekvizita.
  • Steam radionica Stvaranje kazališne čarolije –pod vodstvom škole za promicanje kreativnosti Tinker Labs Kajzerica polaznici će upoznati kemijske reakcije pri kojima se tvari međusobno, djelovanjem ili pod utjecajem fizikalnih uvjeta, bitno mijenjaju i gube svoja svojstva.
  • Predstava Snjeguljica i sedam patuljaka– polaznici će pogledati predstavu Snjeguljica i sedam patuljaka, nastalu prema Grimmovoj bajci, u režiji Ivane Čoh u petak 9. rujna.

 

Raspored:

5.9. ponedjeljak  – od 16,00 do 20,00 sati

6.9. utorak – od 16,00 do 20,00 sati

7.9. srijeda– od 16,00 do 20,00 sati

8.9. četvrtak – od 16,00 do 20,00 sati

9.9. petak – od 16,00 do 19,30 sati

10.9. subota – 11,00 sati ogledan sat dramskih i baletnih radionica

 

Raspored za baletni kamp

ponedjeljak – četvrtak 17:00 – 20:00

petak 17:00 – 19:30

subota 11:00  ogledni sat

 

Raspored za dramski kamp

ponedjeljak – četvrtak 16:00-19:00

petak – 17:00 – 19:30

subota 11:00 ogledni sat

 

Obrok za djecu: GRANOLA BOWL – bio pakiranje 250 ml + drvena žličica

  1. dan- baza grčki jogurt sa medom + granola + sezonsko voće
  2. dan – baza nice cream sa kokosom i cimetom + granola + sušeno voće
  3. dan – baza gusti smoothie sa liofiliziranom jagodom + granola + sezonsko voće
  4. dan- baza grčki jogurt sa limetom + granola + sezonsko voće
  5. dan- baza nice creamsa kokosom i kakaom + granola + sezonsko voće

*Kod prijave možete navesti ako je dijete alergično na orašaste plodove kako bi dobio drugi obrok.

 

Cijena kazališnog kampa: 1200,00 kuna

Cijena baletnog ili dramskog kampa: 750,00 kuna

 

Trešnjin kazališni kamp sastoji se od Baletnog i Dramskog kampa te je moguće kod prijave izabrati pojedinačno jedan od navedenog ili cijeli Kazališni kamp.

 

UPISI

Svi zainteresirani mogu se upisati putem obrasca za prijavu. Broj mjesta je ograničen pa upisujemo do popunjavanja mjesta, a rok za prijave i uplatu je 2. rujna 2022.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga