Kreativni Majčin dan u Trešnji za najmlađe

Druga nedjelja u svibnju već tradicionalno je posvećena majkama. U čast majčinstvu, u kazalištu Trešnja proslavit će se 12. svibnja uz novu predstavu Maša i klaun i prigodan program za najmlađe.

Majčin dan blagdan je u čast majki i majčinstvu koji se u većini zemalja, pa tako i u Hrvatskoj, obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju. Ove godine obilježava se 12. svibnja kada  se u Trešnji priprema prigodan program za posjetitelje s početkom u 10,30 sati. Predstava Maša i klaun počinje u 11 sati i namijenjena je djeci starijoj od tri godine.

Djeca će se moći likovno izraziti i nacrtati svoju mamu kako ju zamišljaju, a radovi će ući u nagradno izvlačenje. Autor jednog crteža osvojit će paket koji sadrži obiteljsku ulaznicu za predstavu Trnoružica, dječju majicu i bojice. Za malene posjetitelje bit će pripremljene grickalice i sokovi, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje koji su kupili ulaznicu za predstavu Maša i klaun.

Predstava Maša i klaun nastala je prema popularnom serijalu priča o djevojčici Maši, spisateljice Sanje Pilić, u režiji Morane Dolenc. Predstava je, kao i sama priča, posveta svoj hrabroj bolesnoj djeci i hrabrim Crvenim nosovima koji na bolničkim odjelima pomažu djeci tako što im donose osmijeh i radost.

Predstava je na rasporedu i u subotu, 11. svibnja, u 17 sati.

Ulaznice se mogu rezervirati na broj 01/3638 556 ili ih možete kupiti online putem servisa ULAZNICE.HR.

 

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga