Max Factor i Trešnja: prijavite se za besplatno profesionalno šminkanje i zablistajte na Dan žena

Neka vam ovaj Dan žena bude poseban – provedite ga sa svojom kćeri u Trešnji gdje će vas prije predstave Pipi Duga Čarapa urediti stručne vizažistice te otkriti čari i trikove profesionalnog šminkanja.

U procesu stvaranja kazališne čarolije značajnu ulogu imaju i profesionalne šminkerice i maskerke koje mijenjaju lice glumcima prema ulozi koju igraju. Otkrijte koje su tajne kazališne i profesionalne šminke na Dan žena, 8. ožujka i prepustite se rukama stručnog tima Max Factor-ovih vizažistica, koje će vas i vašu kćer urediti prije predstave Pipi Duga Čarapa te predstaviti čari novog hibridnog tekućeg pudera Max Factor Miracle Second Skin.

Za besplatno šminkanje možete se prijaviti putem obrasca za prijavu. Broj mjesta je ograničen (pet parova), a jedini uvjet za prijavu je kupnja ulaznica za predstavu. Dobitnice objavljujemo u četvrtak.

Šminkanje će se održati u Trešnjinoj igraonici s početkom u 9,30 sati, nakon čega je u 11 sati na rasporedu predstava o neobičnoj, snažnoj i sasvim posebnoj djevojčici, Pipi, nastala prema švedskom klasiku slavne spisateljice Astrid Lindgren. Predstavu Pipi Duga Čarapa režirala je Renata Carola Gatica uz dramatizaciju Saše Anočića, a sigurni smo da će djecu oduševiti svojom nesputanom maštom te odrasle vratiti u bezbrižno djetinjstvo.

Predstava Pipi Duga Čarapa je na rasporedu i u subotu, 7. ožujka, u 17 sati.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga