Noć kazališta 2018. – I opet…Miffy u Trešnji

Untitled design (49)

I ove godine dio smo manifestacije Noć kazališta koja će se održati u subotu, 17. studenoga.

Sudjelovat ćemo s predstavom I opet..Miffy, koja je na rasporedu u 17,00 sati.  Ulaznice uz popust od 50%, po  cijeni od 25,00 kuna, u prodaji su od 10. studenoga, a možete ih kupiti samo na blagajni kazališta Trešnja. Rezervacije nisu moguće.

O predstavi

Predstava I opet… Miffy nastavak je mjuzikla za djecu Miffy koji je nastao prema  slikovnicama nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune. U nastavku pratimo nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će Miffy upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, a čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu… Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, uz scenografiju u prepoznatljivim žarkim bojama Dicka Brune. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

Mjuzikli Miffy i I opet…Miffy izvodili su se samo u Nizozemskoj, a Gradsko kazalište Trešnja jedino je kazalište izvan Nizozemske koje je dobilo ekskluzivno pravo postavljanja oba nastavka mjuzikla. Autori predstave adaptirali su i četiri filmska nastavka o zečici Miffy.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga