Novu sezonu otvaramo s glazbeno-plesnom predstavom za najmlađe

Novu sezonu kazališta Trešnja otvaramo 7. rujna s interaktivnom predstavom za najmlađe, Ritam Tam koja motivira djecu na pokret i ples.

Glazbeno plesna pustolovina, Ritam tam-bajka o ritmu, nastala kao koprodukcija sa Studijom za suvremeni ples,  interaktivna je predstava namijenjena djeci već od dvije godine starosti. Djeci je omogućeno sjedenje s izvođačima na sceni i sudjelovanje u stvaranju ritma, a glazbeno-plesnom igrom, jezičnim brojalicama i morfološkim nizovima riječi potiče se dječja mašta, osjećaj za glazbu, ritam i jezik.

Predstava prati putovanje malenog bića zvanog Tam, čija je jedina želja imati puno prijatelja, zato odlučuje krenuti na put.

Režiju predstave potpisuje Renata Carola Gatica, autorice teksta su Ivana Đula i Milica Kostanić, a izvode ju – Martina Tomić, Dina Ekštajn, Ana Vnučec, Branko Banković, Zrinka Kušević, Ana Mrak i Maja Kovač.

Pozivamo vas da s vašim najmlađima krenete na putovanje s glavnim junakom i prepoznate ritam te iskusite radost kretanja i glazbe.

Predstava je na rasporedu u subotu, 7. rujna u 17 sati i u nedjelju, 8. rujna u 11 sati. Cijena ulaznica je 35,00 kuna, a mogu se kupiti na blagajni kazališta Trešnja ili online na ulaznice.hr.

 

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga