Opći uvjeti korištenja web stranica

Kazalište Trešnja (u daljnjem tekstu „Trešnja“) vam zahvaljuje na zanimanju za web stranicu www.kazaliste-tresnja.hr

Ove web stranice namijenili smo vama u namjeri da imate pristup aktualnim informacijama iz našeg kazališta.

Vaš pristup i korištenje web stranica Trešnje ovise o vašem prihvaćanju ovih Uvjeta korištenja kao i vašem postupanju u skladu s istim tim uvjetima i primjenjivim pravnim normama. Suglasni ste i prihvaćate da Trešnja neće biti odgovorna za bilo koji gubitak ili štetu koji nastanu zbog vašeg propusta da postupate u skladu s Uvjetima korištenja ovih web stranica i primjenjivim pravnim normama.

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala i usluga, te materijala s internet stranica Trešnje pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici web stranica. Mi ne možemo jamčiti dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontroliramo. Ove web stranice smo otvorili isključivo u svrhu informiranja, stoga bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovim stranicama ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja Trešnje.

Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih web stranica podložne su određenim ograničenjima u svezi subjekata kojima takve informacije mogu biti dostupne.

Podaci o uslugama

Informacije koje Trešnja objavljuje na ovim web stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim Trešnja ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim web stranicama.

Usluge

Trešnja zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojim web stranicama, osobito one koje se odnose na izmjene u održavanju predstava i informacije, uzimajući u obzir interaktivni karakter stranice.
Za takve promjene Trešnja ne snosi odgovornost.

Ograničenje odgovornosti

Materijal na ovim web stranicama je na raspolaganju bez jamstava bilo koje vrste. Korisnik ima pristup ovim web stranicama samo na svoju vlastitu odgovornost; Trešnja ne jamči da će ove web stranice uvijek biti dostupne i raspoložive te da neće sadržavati greške ili viruse ili da će na njoj objavljeni podaci biti točni i pouzdani. Ni pod kojim uvjetima Trešnj ili članovi naše prodajne mreže nisu odgovorni za izravne ili neizravne nedostatke, oštećenja ili gubitak, osobito za materijalne nedostatke, gubitak podataka ili programa, koji su rezultat konzultacija ili korištenja ovih stranica ili stranica koje su uz nju vezane. Sadržaj web stranica Trešnje nije ugovorno vezan.

Trešnja ne preuzima odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa. Informacije dostupne na web stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste u tom smislu suglasni da nećete Trešnju smatrati odgovornom za neostvarivanje svojih očekivanja u svezi s tim. Do zakonom predviđenih ograničenja, Trešnja neće odgovarati ni za kakvu štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove) nastalu kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe koje od informacija dostupnih na ovim web stranicama.

Kazalište Trešnja

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga