Održana je svečana obnova predstave Snjeguljica i sedam patuljaka

Predstava Snjeguljica i sedam patuljaka, u režiji i adaptaciji Ivane Čoh, u obnovljenom izdanju izvedena je u petak, 16. listopada 2020.

Iako u ograničenom i smanjenom broju publika je ansambl i autorski tim predstave Snjeguljica i sedam patuljaka nagradila jednako velikim aplauzom. Glumce su došli podržati kolege i prijatelji iz javnog i društvenog života kao što Teuta Mesaroš, Anja Alavanja, Ana Miščević, Davor Meštrović, Ana Vučak Veljača i Ivan Veljača, Alma Bukvić, Marin Klišmanić i drugi.

Svečana obnova predstave, u nešto drugačijim uvjetima nego inače, ali uz potporu brojnih donatora razveselila je uzvanike kazališta Trešnja koji su uživali u sladoledu Snjeguljica (Ledo), sokovima od jabuke (Lidl), štrudlama od jabuke, višnje i sira (Pan Pek) te čipsu od jabuke (Veli’s). Glumci i autorski tim predstave proslavili su uz tortu (Vincek) i šampanjac.

Zahvaljujemo našim donatorima koji u ovim teškim vremenima podržavaju kulturu, a posebno kazališnu umjetnost.

U ulozi Snjeguljice nastupa Tena Jeić Gajski, u ulozi kraljice Ivana Bakarić, a kao princ Matija Čigir, u ostalim ulogama su Vanda Vujanić Šušnjar, Luka Bulović, Višnja Babić, Krunoslav Klabučar, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Kruno Bakota i Matija Antolić.

Scenograf predstave je Radovan Ruždjak, kostime je osmislila Hana Letica, glazbu je skladao Matija Antolić, a rasvjetu je oblikovala Vesna Kolarec.

Svi zainteresirani predstavu će moći pogledati u Trešnji 24. listopada te 21. i 22. studenog i prisjetiti se ove divne bajke, napete i zanimljive, koja će im napuniti srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu.

 

 

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga