Četvrtak u Trešnji

Četvrtak u Trešnji novi je projekt Gradskoga kazališta Trešnja koji je zamišljen kao platforma za afirmaciju mladih profesionalnih umjetnika, testiranje stečenih umjetničkih kompetencija sudionika, te njihovo uključivanje u umjetničku zajednicu upoznajući na taj način publiku i struku sa svojim radom.

Fokus projekta Četvrtak u Trešnji profesionalni su umjetnici koji imaju gotov projekt bilo da se radi o diplomskom ispitu na Akademiji ili samostalnoj produkciji koju su napravili, ali je nisu imali gdje izvoditi. U produkcijskom smislu naglasak nije na predstavama za djecu, no ne isključuje ih.

Gradsko kazalište Trešnja mladim profesionalcima nudi svoj prostor, odnosno scenu za izvođenje predstave, mjesto za oglašavanje predstave (mrežne stanice kazališta, društvene mreže), te tehničku podršku (svjetlo, ton i inspicijenta). Četvrtak u Trešnji održava se jednom mjesečno u večernjem terminu, a ako ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu, slobodno prijavite svoj projekt kako bi na vrijeme osigurali svoj četvrtak.

e—Mail za prijavu projekta i dodatne informacije:

ana.marketing@kazaliste-tresnja.hr

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga