Otvoreni dani dramskog studija Trešnja

we dramske

Otvoreni dani dramskog studija Trešnja održat će se 8., 9. i 10. lipnja. Posjetitelji će moći pogledati završne produkcije polaznika Studija, informirati se o programu i upisima, te pričati s voditeljima radionica.

Polaznici četrnaest grupa, pod umjetničkim-pedagoškim vodstvom troje voditelja, sve ono što su naučili u protekloj sezoni pokazat će gledateljima tijekom održavanja Otvorenih dana dramskog studija Trešnja. Ulaz je slobodan i nije potrebna rezervacija.

O radionicama

Radionice obuhvaćaju rad u grupi, rad u parovima i individualni rad s polaznicima kroz vježbe osvješćivanja tijela, glasa, prostora i odnosa s partnerom. Kako se radi o djeci i mladima koja razvijaju i vježbaju svoju koncentraciju mnoge vježbe su uglavnom dramske igre kako bi kroz igru naučili osnove dramskog izraza. Kroz vježbe dramskog izraza mogu se obraditi određena dramska djela i upoznati polaznike s poezijom.

Jedan od najvažnijih aspekata rada na dramskim, kao i plesnim radionicama je proces. Proces stvaranja, učenje, rad na sebi kao i mogućnost dopuštanja pogrešaka. Završna produkcija ili ogledni sat je samo jedan dio procesa koji se odvija na dramskim radionicama, a od krajnjeg proizvoda je važnije zajedništvo, međusobno poštovanje, stvaranje, učenje i igra.

Primarni cilj dramskog studija nije stvaranje glumaca, nego poticanje individualnosti i talenta u našim polaznicima, te stvaranje dobrih glumačkih partnera i komunikativnih, sigurnih mladih ljudi koji će znati cijeniti svoje i tuđe mogućnosti.

Upisi u sezonu 2018./2019.

Dramski studio Gradskoga kazališta Trešnja upisuje nove polaznike u sezoni 2018./2019. od navršenih 6 godina do 18 godina.

Za stare polaznike upisi će se održati od 3. do 10. rujna 2018., a za nove polaznike od 10. do 28. rujna 2018. Upisi će se održati u tajništvu kazališta Trešnja.

Mjesečna članarina iznosi 250,00 kuna, a godišnja 2000,00 kuna. Popust od 20% možete ostvariti kod jednokratne uplate godišnje članarine.

Radionice vode dramski i plesni pedagozi Iva Srnec, Maja Kovač, Ivana Miletić Piškor i Danijel Radečić, a neki od njihovih pedagoških ciljeva su poticanje individualnosti i talenta u polaznicima, učenje o procesima nastajanja predstave, razvijanje kritičkoga razmišljanja i pozitivne grupne dinamike.

Za dodatne informacije nazovite +385 99 366 9200 ili pošaljite upit na dramske.tresnja@gmail.com.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga