Pipi Duga Čarapa zabavljat će vas u Trešnji ovoga vikenda

Predstava o neobičnoj, snažnoj i sasvim posebnoj djevojčici, Pipi, u kazalištu Trešnja na rasporedu je narednog vikenda.

Predstava Pipi Duga Čarapa nastala je prema švedskom klasiku slavne spisateljice Astrid Lindgren, a režirala ju je Renata Carola Gatica uz dramatizaciju Saše Anočića.

Uživite se u nezaboravne i neobične avanture te hrabre, energične i šašavo odjevene  djevojčice s riđinim pletenicama, koja će djecu oduševiti svojom nesputanom maštom, a odrasle vratiti u bezbrižno djetinstvo.

U naslovoj ulozi nastupa Tena Jeić Gajski, a u predstavi igraju Sanja Hrenar, Krunoslav Klabučar, Ivana Bakarić, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Radovan Ruždjak, Vanda Vujanić Šušnjar, Dubravka Lelas, Silvio Mumelaš i Kruno Bakota.

Predstava je na rasporedu u subotu, 3. listopada u 17 sati i u nedjelju, 4. listopada u 11 sati, a namijenjena je publici starijoj od pet godina.

Preporuka je da se ulaznice kupuju online putem ulaznice.hr.

Broj mjesta u dvorani ograničen je na sto posjetitelja, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i mjerenje tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga