Popularni mjuzikl I opet…Miffy ovoga vikenda u Trešnji

Vesele pjesme i dobro raspoloženje očekuje vas ovoga vikenda u kazalištu Trešnja uz mjuzikl za najmlađe – I opet…Miffy.

Mjuzikl I opet…Miffy vjerno slijedi slikovnice nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune. Jednostavne i svedene na bitno, slikovnice su postigle svjetski uspjeh, a zečica Miffy, nacrtana u nekoliko čistih poteza, svojom suvremenom likovnošću predstavlja jedinstvenu estetiku u području dječje ilustracije.

Miffy dolazi iz Nizozemske, a njezino pravo nizozemsko ime je Nijntje što znači mali zec. Miffyna popularnost toliko je velika da je proglašena turističkim ambasadorom grada New Yorka, a Japan joj je poklonio vrtove tulipana u njezinom liku u čak šest najvećih gradova. Kazalište Trešnja je jedino kazalište izvan Nizozemske koje ima eksluzivno pravo postavljanja te predstave.

U ovom nastavku mjuzikla Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu. Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović.

Dramatizaciju i stihove potpisuje Ivo de Wijs, autor glazbe je Joop Stokkermans, scenografiju i kostimografiju potpisuje Arno Bremers, oblikovanje svjetla Pelle Herfst, a prevoditeljica je Vanda Vujanić Šušnjar.

Predstava je na rasporedu u kazalištu Trešnja u subotu, 14. rujna u 17 sati i nedjelju, 15. rujna u 11 sati.

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga