Praznici u Trešnji – baletna radionica Čaroban ples

S veseljem najavljujemo edukativnu, zabavnu i jedinstvenu šestodnevnu baletnu radionicu Čaroban ples koja će objediniti najpoznatija baletna djela, a održat će se tijekom školskih praznika, od 19. do 24. veljače.

Polaznici će imati priliku naučiti osnovne pozicije i baletne pokrete primjerene njihovom uzrastu, a svaki dan će se upoznati s pričom i pokretima jednog od najpoznatijih klasičnih baletnih djela, kao što su Trnoružica, Labuđe jezero, Copellia…koje će uz stručno vodstvo voditeljice radionice pretočiti u prekrasnu koreografiju i na nastupu pokazati roditeljima.

Termin: od ponedjeljka, 19.2. do subote, 24.2.2024.

Radionice su u terminima od 19 do 20 sati, osim u petak kada su od 18,30 do 20,30 sati. U subotu je nastup u 11 sati na pozornici kazališta Trešnja.

Paket sadrži: 5 radionica u trajanju od 60 minuta, ogledan sat za roditelje na pozornici, baletni tutu i krunu, ulaznicu za predstavu Snjeguljica

Uzrast: od 5 do 10 godina

Cijena: 85,00 €

Za upis nije potrebno predznanje. Rok za prijave i plaćanje je do 16. veljače ili do popunjavanja mjesta. Prijava putem obrasca za prijavu – LINK

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga