Praznici u Trešnji uz nove pakete zanimljivih radionica

Školski praznici u veljači u kazalištu Trešnja uz posebne pakete jednodnevnih radionica i petodnevnu plesnu radionicu TikTok, za nezaboravno iskustvo vaših mališana!

Pripremili smo posebne pakete jednodnevnih radionica koji se sastoje od radionice robotike, STEAM radionice za male kemičare ili forenzičare, kreativne radionice i programa Skriveno blago kazališta ili Kazališni escape room. Polazanici će moći provesti popodne u kazalištu uz svoje vršnjake, ponešto naučiti i dobro se zabaviti.

Radionice smo prema uzrastu polaznika podijelili u dva paketa:

  • Paket Mali istraživači

Radionice za djecu od 5 do 8 godina.

Termin: srijeda, 22.2.2023. od 16 do 19:40 sati.

Radionice:

STEAM radionica Kemijske reakcije (60 min.)

Uz Tinker laboratorij za kemičare i stručno vodstvo voditelja iz škole Tinker Labs Kajzerica, polaznici će izvoditi posebne kemijske reakcije, pokuse i eksperimente uz sav potreban pribor: kute, zaštitne naočale, epruvete… 

Kreativna radionica Šumski patuljci (60 min.)

Polaznici će od različitih materijala izrađivati šarene šumske patuljke raznim likovnim tehnikama i kreirati svog omiljenog lika, a sve što naprave na radionici moći će ponijeti kući.

Interpretacijski program Skriveno blago kazališta (60 min.)

Polaznici će uz kostimiranog vodiča krenuti u interaktivnu šetnju kazalištem u kojoj će kroz igru osjetila, zagonetki i skrivenih poruka

pratiti znakove i otkriti skrivene i tajnovite prostore kazališta.

Paket sadrži i užinu Granola bowl (baza grčki jogurt s medom, domaća granola, banana, preljev od maline).

      Cijena paketa: 44 € / 331,52 kn

 

  • Paket Budući znanstvenici

Radionice za djecu od 8 do 11 godina.

Termin: četvrtak, 23.2.2023. od 16 do 20 sati.

Radionice:

STEAM radionica Forenzičari – ekipa za očevid (60 min.)

Polaznici će na sat vremena postati kriminalistički forenzičari koji će otkrivati provalnike posebnim metodama: otiscima prstiju i uzoraka pod UV svjetlom, pod stručnim vodstvom voditelja škole Tinker Labs Kajzerica.

Radionica robotike Jednostavni strojevi (90 min.)

Polaznici će na ovoj zabavnoj radionici istraživati svijet strojeva. Zašto su ljudi počeli koristiti polugu i kotač? Kako se koristi remenica i zupčanik? Što se događa sa silama i gibanjima i kako to iskoristiti? Na odgovore ovih pitanja djeca će doći sama tako što će graditi i eksperimentirati s tim strojevima i koristiti ih u svojim kreacijama. Na jednostavnim modelima s lakoćom će vidjeti kako se odvijaju transformacije smjera, brzine i sile gibanja, a na složenijim modelima koristiti će to znanje kako bi njihovi strojevi bili brži i snažniji, te ispunjavali svrhu stroja kojeg gradimo. Radionica je organizirana u suradnji s Udrugom Gradionica.

Interaktivni program Kazališni escape room (60 minuta)

Kazališni escape room popularna je igra rješavanja zagonetki, izvršavanja zadataka i otkrivanja tragova kako bi se postigao cilj u ograničenom vremenu. Igra je ujedno i edukativnog karaktera, a tim igrača otkriva zanimljivosti o kazalištu. U prostoru kazališta otkrivaju se tajne sobe koje nisu dostupne javnosti, a sve uz stručno vodstvo voditelja igre i animatora.

Paket sadrži i užinu Granola bowl (baza grčki jogurt s medom, domaća granola, banana, preljev od maline).

Cijena paketa: 50 € / 376,73 kn

 

Petodnevna plesna radionica:

  • TikTok plesna revolucija

Uzrast: 7+ godina.

Termini: od 21. do 25. veljače

-od utorka, 21.2. do petka, 24.2. od 19-20 sati

-subota, 25.2. u 11 sati -ogledni sat za roditelje.

Radionica urbanih plesnih stilova namijenjena je djeci starijoj od sedam godina, koja će naučiti različite stilove i tehnike u stvaranju zajedničkog plesnog performansa, u skladu s plesnim trendovima na jednoj od vodećih globalnih mreža današnjice – TikToku.

Kroz četiri jednosatne radionice polaznici će kroz ples, zabavu i druženje sa svojim vršnjacima naučiti koreografiju koju će posljednjeg dana radionica izvesti na velikoj pozornici pred svojim obiteljima i uzvanicima.

    Cijena paketa: 45 € / 339,06 kn

UPISI

Svi zainteresirani mogu se upisati putem obrasca za prijavu. Broj mjesta je ograničen pa upisujemo do popunjavanja mjesta, a rok za prijave i uplatu je 20. veljače 2023.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga