Eko Eko

Režija: Radovan Ruždjak
Tekst: Hrvoje Hitrec
Trajanje: 65 minuta
Premijerna izvedba: 21. 10. 2016.
Dobna granica: 7+

sljedeće izvedbe:

Predstava nastala prema legendarnom romanu Hrvoja Hitreca EKO EKO koji je odgojio generacije djece i usadio im ljubav prema ekologiji u svojoj izvornoj adaptaciji koju potpisuje Hrvoje Hitrec vraća se nakon više od 15 godina na scenu GK Trešnja.

Priča je to o simpatičnom svemircu Eku koji uz pomoć hrabre zemaljske djece uspije spasiti svoju sestru Eku i jedan planet od zaraze i smrada. Danas je ova priča jednako suvremena te su nam lekcije o hrabrosti, ekologiji i prijateljstvu još potrebne. Cijela je predstava rađena kao svojevrsni hommage osamdesetima kada je prvi put igrana na sceni GK Trešnja i doživjela oko 400 izvedbi. Tako da će se i današnja djeca moći upoznati s analognom tehnologijom i duhom osamdesetih.

Eko
Matija Čigir

Vesna
Tena Jeić Gajski

Toki
Sanja Hrenar

Krcko
Krunoslav Klabučar

Smeć
Hrvoje Barišić

Tar
Tvrtko Jurić

Mol
Jure Radnić

Eka
Karla Brbić

Picko
Tvrtko Jurić

Zmaz
Ana Vučak Veljača

Zmaz
Vanda Vujanić Šušnjar

Zmaz
Toni Šestan

Zmaz
Daria Knez Rukavina

Zmaz
Marijana Mikulić

Zmaz
Dragana Marković Roić

Vaz
Ivana Bakarić

Vaz
Luka Bulović

Vaz
Dubravka Lelas

Vaz
Tamara Garbajs

 

Vaz
Karla Brbić

Agenti
Jure Radnić, Luka Bulović

Autor teksta i dramatizacija: Hrvoje Hitrec  Redatelj: Radovan Ruždjak  Kostimografkinja: Barbara Bourek  Scenograf: Igor Pauška  Oblikovanje svjetla: Vesna Kolarec  Suradnik za pokret: Damir Klemenić  Digitalne projekcije: Dejan Gotić  Glazba: Ansambl i Hrvoje Petek  Posebni efekti: Zdenko Trandler  Izrada rekvizite: Zoran Banković  Asistentica redatelja: Mirna Rustemović  Asistent kostimografkinje i izrada kostimskih dodataka: Tin Vlainić  Suradnica za dijaprojekcije: Petra Bokić Pokrovac  Autor plakata: Rudi Labaš  Majstorice šminke: Irena Königsknecht i Tatjana Bjeliš  Autor fotografija: Damil Kalogjera  Grafička priprema: Sand d.o.o.  Izrada scenografije: Apscisa d.o.o.  Inspicijentica: Aline Arlavi Šarkezi

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga