Predstavljena suradnja kazališta Trešnja i Kraša na produkciji predstave

Zagreb, 5. travnja 2023. – U  kazalištu Trešnja predstavljena je suradnja kazališta i Kraša na produkciji predstave Charlie i tvornica čokolade. Ravnateljica Višnja Babić i redateljica predstave Lea Anastazija Fleger najavile su ovu čarobnu predstavu koja donosi priču o djeci koja žele zagospodariti svijetom slastica, velikom i čudesnom tvornicom Willyja Wonke. Kako su najavile na konferenciji, bit će to prava kazališna poslastica za sve ljubitelje kazališta, a  premijerno će se izvesti 21. travnja. Kao ponosni partner predstave, Kraš će obradovati one najmlađe posebnim, limitiranim izdanjem čokolade ČOKSA. Petero sretnih nalaznika zlatnih karata, osvojit će bogate nagrade i iskustva: posjet Kraševoj tvornici čokolade, godišnju ulaznicu za sve predstave kazališta Trešnja, 100 komada čokolada ČOKSA te ulaznicu za Muzej čokolade za cijeli razred dobitnika. Posebno izdanje čokolade ČOKSA Charlie i tvornica čokolade moći će se kupiti u suvenirnici kazališta Trešnja. Događaj je moderirala glumica Marijana Mikulić.

Ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja, Višnja Babić, redateljica Lea Anastazija Fleger te glumci Luka Bulović i Radovan Ruždjak otkrili su razne zanimljivosti o ovoj čarobnoj predstavi u kojoj glume gotovo svi glumci iz Trešnjinog ansambla. Riječ je o velikoj produkciji, bogatoj scenografiji, odličnim kostimima te predstava donosi puno pjesme i plesa.

“Izrazito se ponosim ansamblom Trešnje, koji može napraviti bilo što pa je tako svaki pojedinačno u ovoj predstavi napravio sjajnu ulogu. Zahvaljujem se  Krašu na partnerstvu”, rekla je ravnateljica Višnja Babić.

Direktor službe marketinga Kraša, Nikša Farac izrazio je veliko zadovoljstvo zbog suradnje s kazalištem Trešnja. “Drago nam je što smo se mogli uključiti u predstavu o bajkovitoj tvornici Willya Wonke te najmlađima dodatno dočarati slatki svijet čokolade koji nas sve, i male i velike uči o pravim životnim vrijednostima. I naša ČOKSA želi promicati te vrijednosti te poručiti svima da kroz svaki dan budu najbolja moguća verzija sebe, bez obzira na kalupe u koje ih ponekad društvo želi staviti.”

Režiju i adaptaciju potpisuje Lea Anastazija Fleger, scenografiju je osmislio Paolo Tišljarić, kostime Ana Fucijaš, glazbu potpisuje Frano Đurović, pokret Damir Klemenić, rasvjetu je oblikovala Vesna Kolarec, rekvizitu Miro Gik, autor projekcija i fotografija je Miran Brautović, a autor plakata Zdenko Bašić.

Nakon premijere, svi zainteresirani predstavu mogu pogledati u kazalištu Trešnja  22., 23., 28., 29. i 30. travnja, 19., 20. i 21. svibnja te 19., 20. i 21. lipnja, a namijenjena je djeci starijoj od sedam godina.

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga