Premijerno izvedena predstava Ivica i Marica

Prvi ovosezonski premijerni naslov, predstava Ivica i Marica u režiji Lee Anastazije Fleger i adaptaciji Nikoline Rafaj, izveden je u kazalištu Trešnja 8. studenoga 2019. Predstava je to koja na zanimljiv način otkriva pozadinu svima poznate priče o bratu i sestri.

Premijeru predstave nastale prema jednoj od najpoznatijih priča braće Grimm nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života kao što Senka Bulić, Sanja Pilić, Ana Vilenica, Amanda Prenkaj, Dora Fišter, Marijana Mikulić, Paolo Tišljarić, Ante Krstulović, Marin Klišmanić, Ana Marija Bokor Vrdoljak, Jakov Sedlar, Gorana Marin, Helena Buljan i drugi.

Uzvanici su uživali u slatkim zalogajima s kojima su ih počastili Ferrero, Candy Factory – Fantasia lollipop, Meli kolači, Slastičarnica Horak, Slastičarnica Orijent, Mala kuća kolača, Rozini kolači, Pekara Dubravica i Candy treasure.

U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.

Scenografiju je kreirala Ana Sarić, a kostime Tea Bašić Erceg. Oblikovanje svjetla potpisuje Vesna Kolarec, a scenski pokret Matea Bilosnić. Glazbu je skladao Milorad Stranić, a autorica dizajna i ilustracije plakata je Marina Mesar – Oko.

Bojimo li se više mračne šume jer mislimo da smo ostali sasvim sami ili zbog mogućnosti da nekog i susretnemo? Jesu li slatkiši toliko neodoljivi samo zato što smo djeca? A što kad se savjeta „ne pričajte s nepoznatima“ sjetimo u trenutku kad ih više ni ne smatramo nepoznatima? Odgovore potražite u Trešnji. Predstava je na rasporedu 9., 10., 23. I 14. studenoga.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga