Proljetni praznici u Trešnji – baletni kamp Pepeljuga

U sklopu programa Proljetni praznici u Trešnji za vas smo pripremili baletni kamp Pepeljuga, a na rasporedu je i program razgledavanja kazališta U kazalištu o kazalištu te predstava Pepeljuga.

Program Proljetni praznici u Trešnji osmišljen je za djecu predškolskog i školskog uzrasta u svrhu edukacije, poticanja kreativnosti i zabave tijekom proljetnih školskih praznika.

Za sve zainteresirane održat će se baletni kamp Pepeljuga, a na rasporedu je i istoimena predstava u režiji Jakova Sedlara te program obilaska kazališta U kazalištu o kazalištu.

Raspored:

Petak, 26. travnja u 18 sati – U kazalištu o kazalištu

Subota, 27. travnja u 17 sati – Pepeljuga (5+)

Nedjelja, 28. travnja u 11 sati – Pepeljuga (5+)

 

Baletni kamp Pepeljuga

I ovih školskih proljetnih školskih praznika organiziramo baletni kamp u trajanju od šest dana, u suradnji s Malom plesnom scenom, ovoga puta inspiriranog baletom Pepeljuga.

Balet Pepeljuga pripada samom vrhu baletne literature, nastao je prema poznatoj bajci francuskoga pisca Charlesa Perraulta, a glazbu je napisao ruski skladatelj Sergej Prokofjev. Balet je premijerno izveden 1945. godine u moskovskom Boljšoj Teatru.

Baletni kamp Pepeljuga namijenjen je svim malim zaljubljenicima u balet i kazalište, a za upis nije potrebno predznanje.

Svaki sat sastoji se od zagrijavanja, učenja osnovnih baletnih pozicija i koraka te koreografije inspirirane baletom Pepeljuga, a sve kroz igru, prilagođeno uzrastu djece.

Paket uključuje i ulaznice za predstavu Pepeljuga, grupno razgledavanje kazališta u sklopu programa U kazalištu o kazalištu, te tijaru i baletni tutu ili kostim princa na dar, kao uspomenu na radionicu. Posljednji dan kampa održat će se ogledni sat za roditelje.

Uzrast: od 6 do 12 godina

Termini održavanja: od 23. do 28. travnja 2019.

Od 23. do 25. travnja radionica u 18 sati;  26. travnja radionica u 17 sati, u 18 sati program U kazalištu o kazalištu; 27. travnja  predstava Pepeljuga u 17 sati, radionica u 18 sati; 28. travnja ogledni sat za roditelje u 12 sati).

Trajanje: 60 minuta

Mjesto: baletna dvorana

Paket sadrži: 5 termina u trajanju od 60 minuta, ogledni sat za roditelje, ulaznice za predstavu Pepeljuga (27. travnja u 17 sati) te program U kazalištu o kazalištu (26. travnja u 18 sati), baletni tutu ili kostim princa, tijaru i potvrdu o sudjelovanju.

Cijena kampa: 570,00 kuna

UPISI NA KAMP

Rok za prijave na radionice je 18. travnja 2019. Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu.

Nakon prijave dobit ćete upute za uplatu.

Informacije i rezervacije: +385 1 3638 556.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga