Trešnja je ugostila štićenike udruge Nova budućnost na predstavi Orašar

Untitled design (4)

Kako bi uljepšali nadolazeće blagdane djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, kazalište Trešnja  u suradnji s Rotary clubom Samobor ugostilo je štićenike udruge Nova budućnost na predstavi Orašar proteklog vikenda, nakon koje im je Djed Božićnjak uručio darove.

U bajkovitom svijetu koji donosi predstava Orašar uživali su i štićenici udruge Nova budućnost, koji su zajedno sa svojim odgajateljima upoznali nove, fantastične svijetove i neobične likove ove bezvremenske bajke.

Udruga okuplja djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i pruža im siguran dom, obrazovanje te sretno i mirno djetinjstvo. Pravo na uslugu imaju djeca i mladi kojima je priznato pravo na skrb izvan vlastite obitelji zbog zanemarivanja i neodgovarajućih uvjeta života u primarnoj obitelji,  te djeci i mladima kojima se ne može osigurati adekvatan tretman ili oblik školovanja u mjestu prebivališta.

Predstavu Orašar u kazalištu Trešnja uprizorio je redatelj Paolo Tišljarić prema Hoffmannovoj bajci Orašar i mišji kralj, koju je dramaturški prilagodila poznata književnica Lada Kaštelan. Partner produkcije je Lidl Hrvatska, a riječ je o velikoj ansambl predstavi. Priča je osuvremenjena te je namijenjena svima onima koji će ju gledati otvorena srca.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga