‘Trešnja’ nastavlja turneju u Crnoj Gori

za web kotor

Gradsko kazalište Trešnja nastavlja svoju festivalsku turneju. Nakon gostovanja na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku i 57. Hvarskim ljetnim priredbama u gradu Hvaru, slijedi gostovanje na  Kotorskom festivalu pozorišta za djecu.

U Crnoj Gori na Kotorskom festivalu pozorišta za djecu Gradsko kazalište Trešnja nastupit će 7. srpnja s predstavom Snježna kraljica, nastalom prema istoimenoj bajci Hansa Christiana Andersena, u režiji Paola Tišljarića.

Inteligentno estetizirana, Snježna kraljica donosi svevremensku priču o prijateljstvu, a naslovnu ulogu tumači glumica Senka Bulić.

U modernoj adaptaciji svjetski poznate bajke, Tišljarić se posvetio i najsitnijim detaljima. Svjetlosni elementi, scenski pokret, multimedijalna rješenja, samo su dio cjeline ove maštovite i vizualno privlačne predstave koja će u ljetnim mjesecima u Kotor donijeti i dašak zime.

U ulogama odraslih Kaya i Gerde su Tvrtko Jurić i Ivana Bakarić, a mlade Kaya i Gerdu utjelovili su Luka Bulović i Dubravka Lelas. U ostalim ulogama je većina glumaca iz Trešnjinog ansambla.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga