‘Trešnja’ otvorila sezonu vikendom za školarce

prvi vikend za web

Proteklog vikenda novu sezonu smo otvorili predstavama Snježna kraljica i Najotmjeniji div u gradu koje je pogledalo preko 400 gledatelja. Sljedeći vikend igramo novu predstavu Tajna dvorca strave i predstavu za najmlađe Ritam Tam.

Novu kazališnu sezonu 2018./2019. započeli smo vikendom za školarce. Svi prvašići imali su slobodan ulaz na izvedbe predstava Snježna kraljica i Najotmjeniji div u gradu, 8. i 9. rujna te počasna mjesta u prvim redovima.

Naredni vikend u kazalištu Trešnja na rasporedu su predstave Tajna dvorca strave i Ritam Tam – bajka o ritmu.

Nova predstava, Tajna dvorca strave, premijerno izvedena u travnju 2018. godine, napeta je priča koju za djecu i mlade postavlja slavni filmski redatelj Alfred Hitchcock. Predstava je namijenjena publici starijoj od devet godina, koju će potaknuti na kritičko razmišljanje i rješavanje zagonetaka s mladim detektivima. Predstavu je režirala Nina Kleflin, a na rasporedu je u subotu, 15. rujna u 17 sati.

Untitled design (3)

U nedjelju 16. rujna u 11 sati, za najmlađu kazališnu publiku izvest ćemo glazbeno-plesnu predstavu Ritam Tam – bajka o ritmu, koju je režirala Renata Carola Gatica. Predstava je nastala u koprodukciji sa Studijom na suvremeni ples, te je interaktivna i omogućuje djeci, već od navršene dvije godine, da sudjeluju u stvaranju ritma.

O kupnji i rezervaciji ulaznica više saznajte OVDJE.

 

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga