Trešnjin kazališni kamp ovih Uskršnjih praznika

Ovih školskih praznika za djecu predškolskog i školskog uzrasta pripremamo veliki kazališni kamp koji će objediniti više radionica kako bi polaznici kvalitetno proveli vrijeme tijekom praznika, zabavili se, družili sa svojim vršnjacima i ponešto naučili.

Trešnjin kazališni kamp namijenjen je djeci od 6 do 12 godina, a sastojat će se od: dramskih i baletnih radionica, radionice izrade kazališne rekvizite, STEAM radionice, nove predstave Ježeva kućica u režiji Helene Petković te posjete rasvjetnoj kabini.

Kamp će se održati od 19. do 23. travnja 2022. Osim za radionice polaznici će u danu imati odvojeno i vrijeme za igru te užinu koju ćemo im pripremiti u suradnji s Veli’s-om. Sve što su naučili na baletnim i dramskim radionicama pokazat će na velikoj pozornici pred roditeljima u subotu.

Detaljan raspored i opis radionica:
• Dramske radionice (4 radionice, 1 ogledni sat za roditelje) – pod vodstvom kazališne redateljice Ive Srnec polaznici će naučiti rad na glasu, na kraćim improvizacijskim formama i tekstualnim predlošcima.

• Steam radionica Stvaranje kazališne čarolije –pod vodstvom škole za promicanje kreativnosti Tinker Labs Kajzerica polaznici će upoznati kemijske reakcije pri kojima se tvari međusobno, djelovanjem ili pod utjecajem fizikalnih uvjeta, bitno mijenjaju i gube svoja svojstva.
• Baletne radionice Trnoružica (4 radionice, 1 ogledni sat za roditelje, tijara i tutu na dar) – u baletnoj dvorani, pod vodstvom Male plesne scene, polaznici će naučiti elemente koreografije te osnovne baletne tehnike i pozicije, prilagođene njihovom uzrastu.

• Radionica izrade kazališne rekvizite (1 radionica) – pod vodstvom učiteljice-savjetnice Ive Zeljko polaznici će izrađivati kazališnu rekvizitu, svaki lik drugačijom tehnikom te naučiti što je zapravo kazališna rekvizita.

• Posjet rasvjetnoj kabini – tehničar rasvjete će polaznike upoznati s kazališnom rasvjetom i kako se s njom upravlja za vrijeme predstave.

• Predstava Ježeva kućica – polaznici će pogledati novu predstavu Ježeva kućica, nastalu prema basin Branka Ćopića, u režiji Helene Petković

Raspored:
19. 4. utorak – od 16,00 do 20,00 sati
20. 4. srijeda – od 16,00 do 20,00 sati
21. 4. četvrtak – od 16,00 do 20,00 sati
22. 4. petak – od 16,00 do 20,00 sati
23. 4. subota – 11,00 sati ogledan sat dramskh i baletnih radionica
Detaljan raspored dobit ćete prilikom upisa.

Cijena kazališnog kampa: 1000,00 kuna
Cijena baletnog ili dramskog kampa: 650,00 kuna

Trešnjin kazališni kamp sastoji se od Baletnog i Dramskog kampa te je moguće kod prijave izabrati pojedinačno jedan od navedenog ili cijeli Kazališni kamp.

Svi zainteresirani mogu se upisati putem obrasca za prijavu. Broj mjesta je ograničen pa upisujemo do popunjavanja mjesta, a rok za prijave i uplatu je 15. travnja 2022.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga