U kazalištu o kazalištu: zavirite iza kulisa kazališta Trešnja

Untitled design (10)

Jedinstvena prilika za posjetitelje  kazališta Trešnja: zavirite iza kulisa, obiđite sve dijelove kazališta, upoznajte proces stvaranja kazališne predstave, osjetite čari i napore glumačkog poziva te naučite više o kazališnoj umjetnosti.

Kako glumci nestaju sa scene, a kako lete? Kako se stvaraju specijalni efekti u kazalištu i tko je zaslužan da sve odlično funkcionira? Odgovore na ova, i još mnoga pitanja, možete saznati u subotu, 5. siječnja u 17 sati, kada će se održati program U kazalištu o kazalištu.

U obilasku Trešnje, uz stručno vodstvo, posjetitelji će moći zaviriti u prostorije koje inače nisu dostupne javnosti, naučiti o procesu stvaranja kazališnih predstava te upoznati tehničku opremu uz koju se stvara kazališna iluzija.

Cijena ulaznice je 30,00 kuna, a obilazak traje gotovo dva sata, pa je program preporučen za djecu školske uzrasti. Posjetiteljima će biti na raspolaganju kazališni pojmovnik koji objašnjava sva kazališna zanimanja, kao i pojmove koji se u kazališnu koriste, a može se kupiti na blagajni kazališta.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga