Upis na radionice Pišemo kazališnu predstavu

Svaka kazališna predstava počinje od ideje koja se raspisuje u dramski tekst. Ideja nikada ne manjka, ali vještine pisanja dijaloga, osmišljavanja likova i situacija te načina na koji vodimo priču naučiti ćemo na ovoj radionici. I to je tek početak!

U drugom dijelu zimskih praznika naš zajednički dramski tekst postavit ćemo kao pravu predstavu koju će izvoditi polaznici dramskog studija kazališta Trešnja i tako upoznati sve etape nastajanja kazališne čarolije koja kreće od ideje, papira i olovke.

Radionica je namijenjena mladim ljubiteljima i ljubiteljicama kazališta viših razreda osnovne škole koji se žele okušati kao dramski pisci uz pomoć dramaturginje i dramatičarke Ane Tonković.

Veselimo se vašem dolasku!

  • TERMINI: , 3., 4., 5. i 7. siječnja 2024. + 2 termina dolaska na probe dramskih radionica. 3.1. predstava Čudesna radionica Djeda Mraza
  • VRIJEME ODRŽAVANJA: 10 – 13:30 sati
  • UZRAST: 11+ godina
  • PAKET SADRŽI: 5 termina radionica u trajanju od 3,5 sata, dva termina dolaska na probe, ulaznicu za predstavu, pozivnicu za predstavu koja će nastati prema tekstu s radionice, pribor za rad, užina (sok/voda, Veli’s čips od jabuke, sendvič).
  • CIJENA PAKETA: 80,00 €
  • UPISI: rok za prijavu je 27. prosinca, a za uplatu 28. prosinca.

Prijave putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga