Upisi u novu sezonu dramskih radionica kazališta Trešnja

Za zaljubljenike u kazališnu umjetnost u tijeku su upisi na dramske radionice pod pedagoškim vodstvom umjetnika, kazališnih redatelja, glumaca i dramskih pedagoga.

Dramski studio Gradskoga kazališta Trešnja upisuje nove polaznike u sezoni 2019. / 2020., za djecu od navršenih 6 do 18 godina.

Za dosadašnje polaznike upisi počinju  5. rujna 2019., a za nove od 10. rujna 2019. Upisi će se održati u tajništvu kazališta Trešnja, ponedjeljkom i utorkom od 10 do 16 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 10 do 19 sati i trajat će do 30. rujna 2019. 

Nastava počinje 16. rujna pa je poželjno upis izvršiti što prije.

Nastava se odvija u pravilu dva puta tjedno, radnim danom u večernjim terminima i subotom u jutarnjim terminima u dvoranama kazališta Trešnja.

Mjesečna članarina iznosi 250,00 kuna, a godišnja 2000,00 kuna. Popust od 20% možete ostvariti kod jednokratne uplate godišnje članarine.

Upisnina i školarina za rujan iznosi 100,00 kuna. Kod upisa je potrebno navesti OIB djeteta.

O radionicama

Radionice obuhvaćaju rad u grupi, rad u parovima i individualni rad s polaznicima kroz vježbe osvješćivanja tijela, glasa, prostora i odnosa s partnerom. Kako se radi o djeci i mladima koja razvijaju i vježbaju svoju koncentraciju mnoge vježbe su uglavnom dramske igre kako bi kroz igru naučili osnove dramskog izraza. Kroz vježbe dramskog izraza mogu se obraditi određena dramska djela i upoznati polaznike s poezijom.

Jedan od najvažnijih aspekata rada na dramskim, kao i plesnim radionicama je proces. Proces stvaranja, učenje, rad na sebi kao i mogućnost dopuštanja pogrešaka. Završna produkcija ili ogledni sat je samo jedan dio procesa koji se odvija na dramskim radionicama, a od krajnjeg proizvoda je važnije zajedništvo, međusobno poštovanje, stvaranje, učenje i igra.

Primarni cilj dramskog studija nije stvaranje glumaca, nego poticanje individualnosti i talenta u našim polaznicima, te stvaranje dobrih glumačkih partnera i komunikativnih, sigurnih mladih ljudi koji će znati cijeniti svoje i tuđe mogućnosti.

 Umjetničko – pedagoško vodstvo

Radionice vode umjetnici, kazališni redatelji, glumci i dramski pedagozi Iva Srnec, Maja Kovač i Danijel Radečić, a neki od njihovih pedagoških ciljeva su poticanje individualnosti i talenta kod polaznika, učenje o procesima nastajanja predstave, razvijanje kritičkoga razmišljanja i pozitivne grupne dinamike.

Za dodatne informacije nazovite +385 99 366 9200 ili pošaljite upit na dramske.tresnja@gmail.com.

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga