Upisi u novu sezonu dramskog studija kazališta Trešnja

Započeli su upisi za dramske radionice kazališta Trešnja za novu sezonu 2023. / 2024., za djecu od navršenih 6 do 18 godina.

Procedura je jednaka kao i prošle godine. Ukoliko se želite upisati, molimo vas da ispunite upitnik na našem linku – OBRAZAC ZA UPIS.

Upisi za stare polaznike su od 25. 08. do 5. 09. 2023., a upisi za nove polaznike su od 5. 9. do 11. 9. 2023.

Za sve informacije možete nazvati koordinatoricu studija, Ivu Srnec Hamer na broj 098 178 5055.

Ukoliko imate nepodmirene članarine, molimo vas da što prije zatvorite dugovanja kako bi mogli izvršiti upis.

Članarina

Mjesečna članarina iznosi 35,00 EUR , a godišnja 280,00 EUR. Popust od 20% možete ostvariti kod jednokratne uplate godišnje članarine.

Upisnina i školarina za rujan iznosi 15,00 EUR. Kod upisa je potrebno navesti OIB djeteta.

O RADIONICAMA

Radionice obuhvaćaju rad u grupi, rad u parovima i individualni rad s polaznicima kroz vježbe osvješćivanja tijela, glasa, prostora i odnosa s partnerom. Kako se radi o djeci i mladima koja razvijaju i vježbaju svoju koncentraciju mnoge vježbe su uglavnom dramske igre kako bi kroz igru naučili osnove dramskog izraza. Kroz vježbe dramskog izraza mogu se obraditi određena dramska djela i upoznati polaznike s poezijom.

Jedan od najvažnijih aspekata rada na dramskim, kao i plesnim radionicama je proces. Proces stvaranja, učenje, rad na sebi kao i mogućnost dopuštanja pogrešaka. Završna produkcija ili ogledni sat je samo jedan dio procesa koji se odvija na dramskim radionicama, a od krajnjeg proizvoda je važnije zajedništvo, međusobno poštovanje, stvaranje, učenje i igra.

Primarni cilj dramskog studija nije stvaranje glumaca, nego poticanje individualnosti i talenta u našim polaznicima, te stvaranje dobrih glumačkih partnera i komunikativnih, sigurnih mladih ljudi koji će znati cijeniti svoje i tuđe mogućnosti.

UMJETNIČKO-PEDAGOŠKO VODSTVO

Radionice vode umjetnici, kazališni redatelji, glumci i dramski pedagozi Iva Srnec Hamer, Vesna Rukavina Kovačević, Klara Modrić i Danijel Radečić, a neki od njihovih pedagoških ciljeva su poticanje individualnosti i talenta kod polaznika, učenje o procesima nastajanja predstave, razvijanje kritičkoga razmišljanja i pozitivne grupne dinamike.

Za dodatne informacije nazovite  098 178 50 55 ili pošaljite upit na dramske.tresnja@gmail.com.

Broj polaznika u grupama je ograničen.

Veselimo se novoj sezoni!Ugodan dan,
Vaši pedagozi

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga