Veseli fašnik uz predstavu Postolar i vrag u Trešnji

Predstava Postolar i vrag vraća se na daske kazališta Trešnja uz maskenbal i izbor najbolje maske.

Posljednji dan fašnika, u utorak 1. ožujka, kazalište Trešnja obilježit će jedan od najveselijih dana u godini.

Nakon predstave, u predvorju kazališta održat će se maskenbal uz biranje najbolje maske, a počastit ćemo Vas i ukusnim krafnama u suradnji sa Lidlom. Za prva tri mjesta pripremljene su bogate nagrade.

 

U režiji Saše Broz i dramatizaciji Zinke Kiseljak, poznata priča o postolaru i vragu smještena je u današnje vrijeme bešćutnog konzumerizma. Ljudi rade više, kako bi imali više, kako bi mogli trošiti više i tako u krug. Danas kada se sreća traži u posjedovanju stvari, Šenoin antologijski stih kao da nas sve opominje: Ide vrijeme, dođe rok, eto vraga, skok na skok.

 

Predstava je vrlo dinamična s naglašenim glumačkim i komičnim elementima, čemu pridonose i razigrani autorski songovi Borne Šercara te koreografija Žaka Valente. U kazalištu Trešnja može se pogledati u utorak, 1. ožujka u 18:30 sati, a namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta.

 

Jako je važno imati udobne i pouzdane cipele koje će vas nositi kroz život – kaže Putnik na početku priče o vrijednom, ali siromašnom postolaru i nezasitnom vragu koji će upotrijebiti sve trikove i moći ne bi li se dočepao još jedne žrtve. No, vrag je zaboravio najvažniji detalj – pošten i velikodušan čovjek naći će saveznika kada se tome najmanje nada.

 

U ulozi Postolara Hinka je Krunoslav Klabučar, u ulozi Vraga je Matija Čigir, a u ostalim ulogama su Vanda Vujanić Šušnjar, Sanja Hrenar, Dubravka Lelas, Jure Radnić, Marijana Mikulić i Radovan Ruždjak.

Ulaznice su 40,00 kuna, a možete ih kupiti na online

Program

18,30 sati – predstava Postolar i vrag

19,30 sati – maskenbal uz izbor najbolje maske.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga