Veseli vikend u Trešnji uz Miffy

Veseli mjuzikl za najmlađe – I opet…Miffy, dobro raspoloženje i pogodnost ‘uz kupljene Miffy uši, face painting na dar’ ovoga vikenda u kazalištu Trešnja!

Djeca će za vikend u Trešnji moći uživati u predstavi I opet…Miffy, koja je nastala prema slikovnici Dicka Brune, nizozemske ikone književnosti. Za još bolji doživljaj pripremili smo face painting, oslikavanje lice, za sve one koji u Trešnjinoj suvenirnici kupe Miffy uši.

U ovom nastavku mjuzikla Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu. Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

Kazalište Trešnja je jedino kazalište izvan Nizozemske koje ima eksluzivno pravo postavljanja te predstave.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović.

Dramatizaciju i stihove potpisuje Ivo de Wijs, autor glazbe je Joop Stokkermans, scenografiju i kostimografiju potpisuje Arno Bremers, oblikovanje svjetla Pelle Herfst, a prevoditeljica je Vanda Vujanić Šušnjar.

Predstava je na rasporedu u kazalištu Trešnja u subotu, 2. studenog 2019. u 17 sati i nedjelju, 3. studenog 2019. u 11 sati.

Rezervacije na: 01/3638 556

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga