Veseli vikend u Trešnji uz zečicu Miffy

Mjuzikl za najmlađe ‘I opet…Miffy’ donosi puno razigranih songova i dobro raspoloženje, a na rasporedu je 19. i 20. rujna. U ponudi naše suvenirnice od ovoga vikenda su i prekrasne dječje zaštitne maskice.

Mjuzikl I opet…Miffy vjerno slijedi slikovnice nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune. Jednostavne i svedene na bitno, slikovnice su postigle svjetski uspjeh, a zečica Miffy, nacrtana u nekoliko čistih poteza, svojom suvremenom likovnošću predstavlja jedinstvenu estetiku u području dječje ilustracije.

Miffy dolazi iz Nizozemske, a njezino pravo nizozemsko ime je Nijntje što znači ‘mali zec’. Kazalište Trešnja je jedino kazalište izvan Nizozemske koje ima eksluzivno pravo postavljanja te predstave.

U ovom nastavku mjuzikla Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu. Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović.

Predstava je na rasporedu u kazalištu Trešnja u subotu, 19. rujna u 17 sati i nedjelju, 20. rujna u 11 sati.

Preporuka je da se ulaznice kupuju online putem ulaznice.hr.

Broj mjesta u dvorani ograničen je na sto posjetitelja, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Preporučuje se kupnja ulaznica putem online servisa, a obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i mjerenje tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište.

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga