Vikend u Trešnji uz novu predstavu

Provedite vikend u Trešnji uz novu predstavu Priče iz davnine, nastalu prema klasiku naše najveće spisateljice za djecu, Ivane Brlić-Mažuranić.

Predstava  Priče iz davnine,  u režiji Paola Tišljarića  koprodukcija je zagrebačkog kazališta Trešnja i dubrovačkog Kazališta Marina Držića, a režirao ju je Paolo Tišljarić.

Radnja predstave je imaginarni susret s našom najvećom dječjom spisateljicom Ivanom Brlić-Mažuranić i njezinim pričama,  nastao iz pera dramaturginje Lade Kaštelan. U ovoj predstavi  Ivana Brlić-Mažuranić s lakoćom putuje iz davnine u današnjicu baš kao i njezine bajkovite, antologijske pripovijetke, uvijek podjednako uzbudljive i začudne.
Iako je ova predstava  prvenstveno namijenjena djeci, obraća se i onima koji su nekad bili djeca, ako se prepuste ovom neobičnom scenskom prožimanju mašte i stvarnosti,  sadašnjosti i prošlosti.

U predstavi glume Ivana Bakarić, Glorija Šoletić, Marija Šegvić, Luka Bulović, Matija Čigir, Dubravka Lelas i Paško Vukasović.

Scenografkinja predstave je Irena Kraljić, kostime je osmislila Tea Bašić Erceg, koreografiju Blaženka Kovač Carić, rasvjetu oblikuje Vesna Kolarec koja je i autorica video projekcija, uz Žarka Dragojevića, ujedno i autora glazbe. Plakat je ilustrirala umjetnica OKO.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od osam godina, a može se pogledati u kazalištu Trešnja 22. i 23. veljače 2020.

Rezervacije: 01/3638 556.

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga