Vikend u Trešnji uz popularni mjuzikl za najmlađe I opet…Miffy

Vesele pjesme i dobro raspoloženje očekuje vas ovoga vikenda u kazalištu Trešnja uz mjuzikl za najmlađe – I opet…Miffy.

Mjuzikl I opet…Miffy vjerno slijedi slikovnice nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune. Jednostavne i svedene na bitno, slikovnice su postigle svjetski uspjeh, a zečica Miffy, nacrtana u nekoliko čistih poteza, svojom suvremenom likovnošću predstavlja jedinstvenu estetiku u području dječje ilustracije.

Miffy dolazi iz Nizozemske, a njezino pravo nizozemsko ime je Nijntje što znači ‘mali zec’. Miffyna popularnost toliko je velika da je proglašena turističkim ambasadorom grada New Yorka, a Japan joj je poklonio vrtove tulipana u njezinom liku u čak šest najvećih gradova. Kazalište Trešnja je jedino kazalište izvan Nizozemske koje ima eksluzivno pravo postavljanja te predstave.

U ovom nastavku mjuzikla Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu. Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović.

Dramatizaciju i stihove potpisuje Ivo de Wijs, autor glazbe je Joop Stokkermans, scenografiju i kostimografiju potpisuje Arno Bremers, oblikovanje svjetla Pelle Herfst, a prevoditeljica je Vanda Vujanić Šušnjar.

Predstava je na rasporedu u kazalištu Trešnja u subotu, 13. travnja u 17 sati i u nedjelju, 14. travnja u 11 sati.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Kazališta ili online putem portala ulaznice.hr.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga