Vikend u Trešnji uz Snjeguljicu i najotmjenijeg diva

Ovoga vikenda, 24. i 25. listopada, posjetitelji Trešnje uživat će u klasicima koje obožavaju djeca diljem svijeta.

U subotu, 24. listopada u 17 sati na rasporedu je obnovljena predstava Snjeguljica i sedam patuljaka, u režiji Ivane Čoh. Predstava donosi bajkovitu atmosferu bajke braće Grimm te progovara o temama koje smatramo bitnim za odgoj i razvoj djece: dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se možemo naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo.

U ulozi Snjeguljice nastupa Tena Jeić Gajski, u ulozi kraljice Ivana Bakarić, a kao princ Matija Čigir, u ostalim ulogama su Vanda Vujanić Šušnjar, Luka Bulović, Višnja Babić, Krunoslav Klabučar, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Kruno Bakota i Matija Antolić.

Nedjelja za najmlađe

Predstava Najotmjeniji div u gradu nastala je prema prekrasnoj priči vrhunske i nagrađivane autorice slikovnica i priča za djecu, Julije Donaldson.

Div Jura jedan je od mnogih likova kojeg je iznjedrila mašta vrhunske autorice slikovnica i priča za djecu, Donaldson. Slikovnica je postala pravi klasik i doživjela je veliki uspjeh i kod nas, a napravljena je u suradnji s ilustratorom Axelom Schefflerom. Priču o simpatičnom divu Juri, koji je uvijek nosio istu odjeću, par smeđih sandala i haljinu sa zakrpama, dok nije odlučio kupiti novu odjeću i postati najotmjeniji div u gradu, režirala je Sanja Hrenar.

Glume: Danijel Radečić, Sanja Hrenar, Matija Antolić i Sandra Hrenar. Predstava je namijenjena najmlađoj publici, djeci već od navršene dvije godine, a u kazalištu Trešnja na rasporedu je u nedjelju, 25. listopada u 11 sati.

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga