Vikend u Trešnji za male i velike

web ana

Provedite vikend u Trešnji uz predstave za male i velike. U subotu je na rasporedu predstava Ana Frank, a u nedjelju Najotmjeniji div u gradu.

Predstava Ana Frank, u režiji Jakova Sedlara,  kombinacija je monodrame i dokumentarnog filma, a nastala je prema dnevniku jedne od najpoznatijih žrtava holokausta – mlade djevojke Ane Frank. U predstavi glumi Lucia Stefania Glavich Mandarić, a alternacija joj je glumica Karla Brbić.

Predstava prikazuje zbivanja u skučenom tavanskom prostoru amsterdamske zgrade u kojoj su dvije godine u skrivanju proveli obitelj Frank i još četiri druge osobe

Predstavu prati dokumentarni film Jakova Sedlara čija je zadaća predstavu simultano obogatiti činjenicama o Drugom svjetskom ratu. Na rasporedu je u subotu, 24. studenoga u 17 sati, a namijenjena je starijima od deset godina.

Najotmjeniji div u gradu prekrasna je priča Julije Donaldson, vrhunske i nagrađivane autorice slikovnica i priča za djecu. Slikovnica je doživjela veliki uspjeh i kod nas.

Najotmjeniji div u gradu

Priču  o simpatičnom divu Juri, koji je uvijek nosio istu odjeću, par smeđih sandala i haljinu sa zakrpama, dok nije odlučio kupiti novu odjeću i postati najotmjeniji div u gradu, režirala je Sanja Hrenar. Predstava je namijenjena najmlađoj publici, djeci od navršene dvije godine.

Na rasporedu je u nedjelju, 25. studenoga u 11 sati.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga