Vikend uz Snjeguljicu nakon dugo vremena

Još jedan klasik razveselit će sve zaljubljenike u bezvremenske bajke braće Grimm. Predstava Snjeguljica i sedam patuljaka, u režiji i adaptaciji Ivane Čoh, nakon dugo vremena na rasporedu je 11., 12. i 13. ožujka.

Predstava donosi bajkovitu atmosferu bajke braće Grimm te progovara o temama koje smatramo bitnim za odgoj i razvoj djece: dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se možemo naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo.

Svi zainteresirani predstavu će moći pogledati u Trešnji u petak, 11. ožujka u 18,30 sati, u subotu, 12. ožujka 17 sati te u nedjelju, 13. ožujka u 11 sati i prisjetiti se ove divne bajke, napete i zanimljive, koja će im napuniti srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu.

U ulozi Snjeguljice nastupa Tena Jeić Gajski, u ulozi kraljice Ivana Bakarić, a kao princ Matija Čigir, u ostalim ulogama su Vanda Vujanić Šušnjar, Luka Bulović, Višnja Babić, Krunoslav Klabučar, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Kruno Bakota i Matija Antolić.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od pet godina, a ulaznice se mogu kupiti online na stranici ulaznice.hr ili na blagajni kazališta Trešnja.

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga