Završen program Zimski praznici u Trešnji

Drugu godinu za redom tijekom  zimskih školskih praznika održali smo program Zimski praznici u Trešnji u sklopu kojega smo predstavu Orašar odigrali dvanaest puta, održali tri edukativne i kreativne radionice te program razgledavanja kazališta U kazalištu o kazalištu.

Trešnju je tijekom praznika, od 27. prosinca 2018. do 13. siječnja 2019., posjetilo preko 3600 posjetitelja, a na radionicama je sudjelovalo 35 polaznika.

Program Zimski praznici u Trešnji organiziran je s idejom da djeca školske praznike u Trešnji provedu kvalitetno, edukativno i veselo.

Program Zimski praznici u Trešnji

Za vrijeme zimskih školskih praznika predstava Orašar, redatelja Paola Tišljarića, odigrana je 12 puta, a održan je i program razgledavanja kazališta U kazalištu o kazalištu.

Od radionica su održane baletne radionice Orašar u Trešnji kao desetodnevni kamp, te jednodnevne radionice, kreativna radionica Orašar u Trešnji i radionica robotike Mali robotičari.

Baletni kamp Orašar u Trešnji održan je u suradnji s Malom plesnom scenom, radionica Mali robotičari održana je u suradnji s udrugom Gradionica, a kreativnu radionicu vodila je učiteljica mentorica Iva Zeljko.

Za sve izvedbe u sklopu programa Zimski praznici u Trešnji tražila se ulaznica više, a slična događanja u kazalištu Trešnja očekuju  Vas i tijekom proljetnih i ljetnih praznika, dok će se vikend radionice, zbog velikog interesa publike, održavati najmanje dva puta mjesečno.

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga