Završili smo sezonu 2021./2022. s uspješnim rezultatima

Kazališnu sezonu 2021./2022. Gradsko kazalište Trešnja završilo je s uspješnim rezultatima unatoč smanjenom kapacitetu gledališta koje je bilo na snazi do ožujka 2022.

Obzirom na epidemiološke mjere s Corona virusom (COVID-19) u sezoni 2021./2022. broj posjetitelja kazališta Trešnja mijenjao se ovisno o mjerama stožera. Na početku sezone maksimalan broj posjetitelja bio je 100, od prosinca 150, a tek od ožujka smo primali regularan broj od 309 posjetitelja, odnosno puni kapacitet dvorane. U prvom djelu sezone otkazane su neke izvedbe, za organizirane posjete škola i za građanstvo, što je utjecalo na ukupan broj odigranih predstava i broj posjetitelja.

Uz kvalitetan repertoarni program koji bilježi 183 izvedbi tijekom cijele sezone i 28.784 posjetitelja, organizirane su i prigodne tematske radionice i kampovi za djecu za vrijeme zimskih, proljetnih i ljetnih školskih praznika.

Posjetitelji su pokazali veliki interes za program, a posebno za novom predstavom Ježeva kućica, u režiji Helene Petković, koja je od premijere (8. travnja) do kraja sezone igrala čak 18 puta, te privukla ukupno 4660 posjetitelja.

Sezonu 2021./2022. obilježilo je i gostovanje na 62. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku s predstavom Najljepši posao na svijetu, u režiji Hrvoja Korbara.

Krajem lipnja po prvi puta je organizirano Ljeto u Trešnji u sklopu kojeg su održane razne radionice, a na programu je bila predstava Ježeva kućica, književni susretni s hrvatskim autorima, aukcija kazališnih kostima te projekcije kultnih hrvatskih crtanih filmova, u suradnji s Ustanovom Zagreb film.

U novoj sezoni 2022./2023. najavljujemo izrazito zanimljive premijerne naslove i dodatni programi koje će obogatiti kazališno iskustvo djece.

Hvala vjernoj publici!

 

 

 

 

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga